aanvulling dokumenten - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu aanvulling dokumenten - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

aanvulling dokumenten

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

26 Januari 2009 | Nederland, Wijchen

Het is oudjaar, we hebben een tweede (kleiner) stapel dokumenten ingevuld, ondertekend, laten legaliseren en aangetekend opgestuurd...

Op 9 januari volgt het verzoek, nog een tweetal dokumenten in orde te (laten) maken en ook dit gebeurd zodat op 12 januari de hopelijk LAATSTE papieren worden opgestuurd......

15 JANUARI: GROOT NIEUWS DE PAPIEREN ZIJN OPGESTUURD NAAR INDIA !!!!!

• 26 Januari 2009 - 21:24

Jannie:

Ha familie!!!

Sorry dat we dit nu pas ontdekken maar keileuk joh zo'n site. Vanaf nu zullen we regelmatig effe checken of er nog nieuwtjes zijn, blijven we ook lekker op de hoogte. succes jullie met het wachten en zie jullie gauw
    dikke kus jannie en jeroen xxxx

• 28 Januari 2009 - 01:57

Lisette:

Jullie zijn nu een stuk dichter bij... We wachten af samen met jullie. Voor jullie allemaal veel geduld toegewenst.
    Dikke kus uit de Ustated Nights,
    Yossi, Lisette, Dean, Jeremy and Alon

• 29 Januari 2009 - 20:45

Upentam:

Wat een ontzettende leuke manier om iedereen op de hoogte te houden.
    Ze is al net zo fotogeniek als Mansi en Manav.
    We zullen vaak even gluren of er nog nieuws is. Afwachten en aftellen maar. Veel liefs van UpenTam

• 30 Januari 2009 - 07:54

Fren En Lot:

spannend allemaal!!

goed idee deze site!!
    we blijven op de hoogte en leven heel erg met jullie mee!!

veel liefs voor jullie van ons XXX

Radhika

Radhika is een meisje van net drie en woont in een kindertehuis in Mumbai (India), in oktober vorig jaar hebben we gehoord dat we haar mogen adopteren!! We denken in mei 2009 haar te mogen ophalen... Het wachten is begonnen.. Onze tweeling, Mansi en Manav, die ook uit Mumbai komen, kunnen ook bijna niet wachten!!!

Actief sinds 25 Jan. 2009