Rechtbank... - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu Rechtbank... - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

Rechtbank...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

28 April 2009 | Nederland, Wijchen

Yes,yes yes...

Het is echt waar: we staan op de rol voor morgen in de rechtbank in Mumbai!! Het is niet te geloven, maar we hebben het zelf zien staan op de web site van de Highcourt in Mumbai.... Natuurlijk, kan het nog veranderen, want als de rechter morgen geen zin heeft, schuiven we het zo op naar volgende week...

Maar als het wel doorgaat... dan moeten we toch stiekem best een heleboel doen!!!

Mijn vriendin zei vanavond heel treffend, het is alsof je al een hele poos aan het proberen ben om zwanger te raken, en dan eindelijk geeft de zwangerschapstest aan dat het is GELUKT!! Je schrikt toch, hoe blij je ook bent.

We zijn vandaag ook maar vast begonnen met een kleine verbouwing aan de voorkant van ons huis, kan maar klaar zijn, toch?

ALLEMAAL DUIMEN MORGEN!!!

• 29 April 2009 - 00:00

Ellen:

O ik hoop zo voor jullie dat het allemaal heel snel mag gaan gebeuren heel veel succes in elk geval ik duim voor jullie
    liefs Ellen

• 29 April 2009 - 18:03

Dike:

GEWELDIG! Wat spannend allemaal ineens, ik krijg er kippenvel van!
    En wat borrelen onze eigen herinneringen aan die tijd( 1984 alweer) weer makkelijk op!
    We zullen morgen zeker voor jullie duimen en een kaarsje aansteken in ons tentje.
    We gaan morgen een paar dagen op de fiets door Nederland trekken, dus we zijn helaas even niet bereikbaar.
    Heel veel sterkte met deze heerlijke spanning en tot gauw!
    Liefs voor jullie en een dikke knuffel vor Mansi en Manav!!,
    (juf) Dike.

Radhika

Radhika is een meisje van net drie en woont in een kindertehuis in Mumbai (India), in oktober vorig jaar hebben we gehoord dat we haar mogen adopteren!! We denken in mei 2009 haar te mogen ophalen... Het wachten is begonnen.. Onze tweeling, Mansi en Manav, die ook uit Mumbai komen, kunnen ook bijna niet wachten!!!

Actief sinds 25 Jan. 2009