Fotoboekje
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Radhika
29 Mei 2009 | Nederland, Wijchen
Verder een fotoboekje gemaakt voor Radhika (ik heb de foto's van de afgelopen twee jaar nog liggen om in te plakken, maar die liggen nog wel even...), een boekje met foto's van ons en ons huis en later bleek ook van het slaapkamertje van Radhika en haar bedje... Dus als de sodemieter dat bedje afgemaakt, op de foto gezet, afgedrukt en opgestuurd naar Den Haag.
Ondertussen kregen we ook weer nieuwe foto's van Radhika, wel een beetje trieste.....
Vandaag zijn we met de verhuizing van opa voetbal en oma bellenblaas, bezig geweest,pfiew, nu wel moe...
Helaas nog geen groen licht om de reis te boeken, daar balen we wel van, maandag maar eens gaan bellen.
30 Mei 2009 - 16:01
Annemiek & Lisan:
hee,
wij hebben jullie Radhika bewonderd op alle foto's! wat een scheetje!
wij hopen dat jullie snel naar haar toe kunnen gaan. we zullen duimen! We blijven op de hoogte. Groetjes Lisan & Annemiek! x -
30 Mei 2009 - 16:01
Annemiek & Lisan:
hee,
wij hebben jullie Radhika bewonderd op alle foto's! wat een scheetje!