INPAKKEN EN WEGWEZEN!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Radhika
13 Juni 2009 | Nederland, Wijchen
Rob heeft de laatste dingen op het werk geregeld, komt ook allemaal goed!
Mansi en Manav zijn behoorlijk nerveus: Mansi is heel druk, en wil alles regelen (lees: Manav betuttelen), klaagt vaak dat de tijd zo langzaam gaat.... Manav is veel stiller als normaal, snel aangebrand en is de hele dag er mee bezig, kijkt op internet naar air India, of boeing 747 vliegtuigen, vraagt zich voortdurend af hoe alles zal gaan.... en slaapt heeeeeeeeeel moeilijk in, zo hou je je stijkwas goed bij, ieder voordeel heb z'n nadeel..
Het plan is om morgen rustig op te staan, te ontbijten, de laatste dingetjes te doen, de auto in te pakken en naar Frankfurt te gaan, misschien hebben we daar internet verbinding en horen jullie morgen nog van ons, anders hopelijk op dinsdag uit India!!
Vanmiddag ff gechecked; het is daar nu 38 graden en heel vochtig, vanaf dinsdag staat er regen op het programma, natuurlijk; de Hoopjes komen eraan!!!! o,ja het is in Mumbai 3,5 uur later dan hier!!
Tot gauw........
13 Juni 2009 - 22:06
Jannie En Jeroen:
Nou gedoe gedoe nog zo voordat jullie weg zijn he? Maarja nu is het dan toch eindelijk echt zover. Wel een tikje balen dat het daar nu gaat regenen maargoed anders ben je ook zo nat van die vochtige warme lucht daar he.Ik wens jullie een hele goede reis toe, hoop dat alles van het leien dakje gaat en dat de spanning nog een beetje te doen is voor mansi en manav. Geniet ervan en wij volgen jullie op de pc hoop dat jullie de kans hebben om berichtjes achter te laten, helemaal leuk!! Goeie reis,pas goed op jullie zelf, en niet te vergeten ook een fijne vakantie ,een dikke kus voor allemaal! Jannie en Jeroen -
14 Juni 2009 - 08:10
Ellen:
Hoi hoi, spannend allemaal hoor we willen jullie een hele goede reis wensen en hopen dat alles goed gaat verlopen,
denk aan jullie,
fijne vakantie ;-)
dikke kus Fred en Ellen. -
14 Juni 2009 - 11:43
John & Joyce:
Joepie joepie, eindelijk dan onderweg. Jullie net uitgezwaaid; daar gaan de avonturiers! Wij denken aan jullie,
liefs de buurtjes