MET Z'N VIJFEN
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Radhika
17 Juni 2009 | Nederland, Wijchen
De terugreis ging een stuk sneller, nog geen 3 kwartier!! eenmaal in 't hotel even naar de kamer, wat te spelen gepakt en de zwemkleding van M en M gepakt en lekker aan het zwembad gezeten, Radhika maakt steeds beter contact en weet goed duidelijk te maken wat ze wil, door iets aan te wijzen, ze maakt nog bijna geen geluid...
Eenmaal weer op de kamer, zijn de dames in bad geweest, waar we oa het anti hoofdluis tafereeltje gedaan hebben, wat hard nodig was... Jeuk jeuk jeuk, al schrijf ik het alleen maar op..... Manav zorgde voor het entertainment, met oa bellenblaas!!
Daarna zijn we gaan eten, lekker bij me op schoot, want Rob is toch wel een beetje eng, maar dat komt wel goed!! De eerste uurtjes lijkt het een "mama's kindje".
Eenmaal weer op de kamer, gingen we proberen te gaan slapen, Maar Radhika die na het eten bijna in slaap viel, was nu weer klaarwakker!! Uiteindelijk ben ik met haar in bed gaan liggen en sliep ze binnen 5 minuten...
Manav kan de slaap niet vatten en ligt nu bij ons in de kamer, hij heeft nog een boel geweldige ervaringen te verwerken!! Als wij ook gaan slapen, zal het bij hem ook wel lukken... Tot gauw allemaal!!!!
17 Juni 2009 - 17:50
Ellen:
hee, geweldig jullie derde kindje radhika, gefeliciteerd eindelijk bij jullie, geniet ervan en ik weet zeker dat ze zich snel bij jullie thuis zal voelen, het is geweldig om dit zo dicht, via jullie site mee te mogen maken.
ik zal ze op het zwembad op de hoogte houden ;-)) geniet van jullie vakantie probeer de spanningen achter je te laten, en geniet van jullie gezin. dikke kus -
17 Juni 2009 - 18:55
Joke:
Oh geweldig, heel hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige lieve dochter en zusje! Ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen, zoals ze kijkt naar Mansje, grote zus, en ontspannen slaapt veilig bij haar grote broer!! Heel vertederend, de traantjes zijn al gevallen.
Geniet van elkaar en een dikke kus voor Mansi Manav en Rhadika!!
Liefs joke, marco en dion -
17 Juni 2009 - 19:46
Sylvia:
Ooh wat geweldig om te lezen dat het goed gaat.
Gefeliciteerd met Radhika, ze is van harte welkom.
En wat geven die foto's een goeie indruk.
Geniet nog maar fijn van jullie vakantie in India.
Tot volgende week.
Dikke Kuzz,
Sylvia Johan, Merel en Floor. -
17 Juni 2009 - 20:58
Dennie En Semara:
Hoi Allemaal,
Fijn dat alles zo goed gaat. Geweldige foto`s en nog heel veel plezier in India.
Tot snel groetjes Dennie en Semara -
17 Juni 2009 - 21:21
De 'Schippies':
Gefeliciteerd met jullie meisje!!! Ik zit natuurlijk met tranen in m'n ogen de foto's te kijken (vooral die foto van Manav en Radhika) Geweldig!!!! Geniet ze Liefs Ingrid en 'Men' -
17 Juni 2009 - 21:34
Dike:
Ook ik moest er even heeel diep van zuchten.......wat een ontroerend mooie eerste momenten met z'n vijven! Wat zullen jullie moe zijn van al die emoties! Ik kan het gevoel van die eerste momenten met onze dochter op schiphol zo weer oproepen, zo spannend en zo verrassend! Fijn voor Radhika dat ze straks ook van Manav en Mansi kan horen hoe het was toen jullie haar ophaalden, wat een rijkdom!
Geniet van elkaar en stuur gerust nog wat foto's.
Liefs, Dike -
17 Juni 2009 - 23:36
Jannie En Jeroen:
Helemaal super fijn om te lezen en te zien dat het al gelijk zo goed gaat! Gefeliciteerd met de kleine meid,geniet er van met z´n allen en blijf vooral berichtjes en foto´s sturen want dat is echt iets om naar uit te kijken al moest ik vanavond van de buv horen dat er nieuws was haha. Echt zoooooo lief die snoetjes van de kids, het is gelukt hoor ant de traantjes zijn weer los!! tot gauw!! dikke kus voor allemaal Jannie en Jeroen -
18 Juni 2009 - 11:22
Nick:
Heee allemaal,
Het ziet er allemaal kei mooi uit. En echt leuk die foto's hoor! Ik ben benieuwd en hoor ik snel weer wat nieuws hoop ik! Iedereen de groetjes daar en mansi en manav goed op jullie zusje passen he!!
Groetjes Nick&Bliep -
18 Juni 2009 - 13:28
Lisette:
EINDELIJK!!!! Gefeliciteerd Radhika en welkom in de familie! Papa, mama, Mansi en Manav ook gefeliciteerd met de komst van Radhika in de familie. Geniet van elkaar, heel veel plezier en laat maar komen die foto's en blogs, we wachten met spanning op het volgende bericht. Dikke kus van de Benyamins -
18 Juni 2009 - 13:55
Ingrid:
Ze is er eindelijk! Fantastisch jullie verhalen te mogen volgen. Het is zo herkenbaar allemaal. Het ligt voor ons ook nog vers in het geheugen. Ik krijg een beetje heimwee.
Groeten,
Ingrid, Guus, Saumya, Shirantha en Renu -
18 Juni 2009 - 14:43
Unit 2 Bolster:
wij kijken na schooltijd naar jullie site. wat een mooi ontroerend verhaal. de foto's zijn heel bijzonder.... Manav en Mansi al heel betrokken. Morgen willen we dit in de unit laten zien. We denken dat alle kinderen dit fijn vinden om te zien. Daarna sturen we jullie hun reactie. Gefeliciteerd -
18 Juni 2009 - 16:43
Fren:
oooooh lieve schatten,
wat super die foto's!!!
kippevel....... :-) !!
geniet ervan,
liefs en een hele dikke kus voor allemaal X
fren en lot xxxxxxx -
18 Juni 2009 - 17:19
Marja En René:
Marja snottert, ik schrijf nu het bericht.
van Harte gefeliciteerd met jullie nieuwe gezin samenstelling. Wat zijn
M en M nu groot.