VISUM - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu VISUM - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

VISUM

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

19 Juni 2009 | Nederland, Wijchen

Vanmorgen allemaal vroeg opgestaan, omdat we op audientie moesten, bij het Nederlandse consulaat, waar we om 10.00 uur moesten zijn, dus acht uur vertrek, dus half 7 op!!!! Wij hebben het geluk dat Mister Sunil ons wegwijs maakt in Mumbai, met zijn airco taxi ons overal naar toe wil rijden en een heleboel weet van adoptie zaken (waar het kindertehuis, consulaat enz is). Een hele lieve man die veel weet, praat en leuk tegen de kinderen is!!

Eenmaal bij het consulaat aangekomen, moesten we door een soort detectiepoortjes en alle elektrische apparaten, eet en drinkwaar (zelfs kauwgom!!) mocht niet mee naar binnen, allerlei rommel daargelaten en naar binnen..... eenmaal aan de beurt, de benodigde papieren overhandigd en toen sprak de vriendelijke vrouw die ons hielp de woorden, dat we Radhika's paspoort waarschijnlijk deze middag nog konden ophalen, maar geen garantie, het kon ook maandag worden!!! Beide om 16.00 uur naar de "afhaal" komen..

We zijn hierna weer naar het hotel gereden, waar we even lekker zijn gaan zwemmen, Radhika heeft al op het tweede trapje gezeten!!! Ze is totaal niet bang voor water(in bad gaat ze zo kopje onder!) maar heeft nog nooit zo'n grote bak water gezien!! 's middags om 14.45 uur ben ik met Radhika en Sunil terug gegaan naar het consulaat en wat gebeurde er?.....................................................................................................................................................we kregen het paspoort MET visum zo mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op de terugweg nog even geld gepind(of is het gepint?), je weet wel omdat we geen creditcard meer hebben .... en terug naar het hotel, waar de andere drie helaas geen nieuwe foto's hebben genomen, dus die houden jullie tegoed!

• 19 Juni 2009 - 18:17

Jannie En Jeroen:

Hoi hoi, Nou dat was dan een keertje een meevallertje vandaag, da´s zo´n beetje voor het eerst dat de instanties een beetje meewerken daar he?! Maar wel fijn hoor dan is nu alles daar geregeld en kan er ook helemaal niets meer mis gaan toch? Echt leuk dat radhika het zo goed doet en zo te lezen al best aardig went. Geniet maar lekker met z´n allen dikke kus Jannie en Jeroen xx

• 19 Juni 2009 - 18:46

Floor Span:

hoi mansi en manav.

hoe is het?
    ik mis jullie heel erg.
    mooie foto's trouwens.
    en hoe is het met Radhika?
    hebben jullie veel plezier met zijn alle?
    hopelijk tot gauw!

groeten en een dikke -x- ons allemaal

• 19 Juni 2009 - 21:38

Ellen:

hoi heb julie mailtjes ontvangen ik had niet goed gekeken, blond ??? fijn dat het nu eens even mee zit toch er zijn op het zwembad steeds meer mensen die julie site willen lezen o.a. dinie kunnen jullie dat regelen?? als het goed is krijgt ed de site nu ook als ik het goed gedaan heb ;-))
    veel plezier nog met z`n vijven dikke kus ellen

• 20 Juni 2009 - 13:36

Annemiek:

Ook ik heb met de nodige emoties jullie ontroerende verhalen en foto's bekeken en wil jullie hierbij van harte feliciteren met jullie mooie dochter en zusje!
    Hartstikke fijn dat alles zo voorspoedig verloopt.
    Geniet van deze tijd en hopelijk zien we jullie 5-jes snel weer in Wijchen!

• 20 Juni 2009 - 15:52

John:

Hallo Allen.

Als ik al het geschrevene lees, en de ontroerende bijbehorende foto,s lijkt het wel of ik een boek lees waar ik helemaal inzit.
    Ik kan India net niet ruiken,ik kan Radhika net niet horen lachen, ik kan Mansi en manav net niet zien zwemmen,ik kan de opluchting van Rob en Anthe net niet horen, ik kan de blijdschap van jullie allemaal net niet voelen
    Maar de foto,s zijn echt, het verhaal is geschreven uit het hart.
    Helemaal aan de andere kant van de wereld hebben julie je dochter/ zusje opgehaald.
    Een spannende onderneming waarover vele jaren na dato nog met evenveel gevoel en emotie over gesproken zal worden door jullie
    Geniet van alle momenten die jullie aldaar hebben.

RADHIKA

welkom in een wereld die mooi, warm , kleurrijk en (H)eerlijk kan zijn.
    Je bent terecht gekomen in een warm gezin, die op afstand al van je hielden zonder dat ze je ooit van dichtbij hebben gezien of aangeraakt.
    Die genoten van de spaarzame berichten en foto,s die ze hadden van jou.
    Twee kindjes die uitkeken naar HUN zusje.
    Wij hopen jullie snel te kunnen zien.

• 21 Juni 2009 - 06:05

Fren:

fijn dat het allemaal goed verloopt!!

geniet lekker met z'n vijfjes:-)!!

dikke kusX
    fren en lot xxxxxxxx

• 21 Juni 2009 - 08:42

Mary En Jos:

Hoi deHoopjes, hope you are enjoying your VERY special time together in India, what a joy to know you can bring Radhika home!!!

hoi mansi en manav, gewellig een kleine zusje erbij...xx

we can't wait to see you all "5" in Wijchen!!

groetjes, mary&jos