WE ZIJN ER DOOR!!! - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu WE ZIJN ER DOOR!!! - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

WE ZIJN ER DOOR!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

29 April 2009 | Nederland, Wijchen

TJA, GEWELDIG NIEUWS, WE ZIJN DUS "DOOR DE RECHTBANK"! EFFE SNEL REKENEN 2 WEKEN VOOR DE OFFICIELE HANDTEKENING IS GEZET, PASPOORT AANVRAGEN, DUURT MINIMAAL EEN WEEK DUS OP Z'N VROEGST 18 MEI KUNNEN WE AFREIZEN!!! VOLGENS WERELDKINDEREN (DIE HOUDEN NATUURLIJK OOK EEN SLAG OM DE ARM) ZULLEN WE IN JUNI AFREIZEN. HOE DAN OOK: HET GAAT NU ECHT OPSCHIETEN!!!

WE PROOSTEN OP DE AFLOOP VAN DEZE DAG!

• 29 April 2009 - 22:01

Ingrid:

Hoi Hoi
    Wat een geweldig nieuws!!!
    Het gaat nu echt opschieten!!!
    Liefs Ingrid

• 30 April 2009 - 06:19

Een Andere Ingrid:

Wauw! Lees nu het goede bericht! Gefeliciteerd! Wat zullen jullie goed geslapen hebben! Over een maand of iets meer bij jullie meisje! Wie had dat gedacht?

Ingrid, Guus en kids

• 30 April 2009 - 20:11

Ellen:

wat een geweldig nieuws proficiat binnen vier weken hebben jullie je kindjes heerlijk tel de nachtjes maar af........

• 01 Mei 2009 - 09:23

Anita Wooninck:

hallo, wat fijn voor jullie dat het nu zo gaat gebeuren. geweldig .gr harrie , anita wooninck

• 02 Mei 2009 - 17:46

Liefs, De Janssens:

Heerlijk nieuws is dit.Het lange wachten wordt nu eindelijk beloond.Het aftellen kan beginnen en over een paar weken kunnen jullie Radhika eindelijk in jullie armen sluiten.
    Een droom komt uit.

• 02 Mei 2009 - 19:17

Irene En Willy:

Geweldig - van harte gefeliciteerd! Veel groeten van ons.

Radhika

Radhika is een meisje van net drie en woont in een kindertehuis in Mumbai (India), in oktober vorig jaar hebben we gehoord dat we haar mogen adopteren!! We denken in mei 2009 haar te mogen ophalen... Het wachten is begonnen.. Onze tweeling, Mansi en Manav, die ook uit Mumbai komen, kunnen ook bijna niet wachten!!!

Actief sinds 25 Jan. 2009