LAATSTE DAG........ - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu LAATSTE DAG........ - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

LAATSTE DAG........

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

23 Juni 2009 | Nederland, Wijchen

Vanmorgen hebben we besloten om te proberen de vlucht van vannacht te nemen. Rob is samen met Sunil naar de luchthaven gegaan en heeft alles geregeld, als het goed is is het vliegtuig niet vol, hebben we misschien wat stoelen extra.....

Nog niet geshopped, oh oh, daar moet wat aan gedaan worden; eerst gekeken en gekocht in de winkeltjes van het hotel en toen de heren terug waren ben ik met Radhika en Sunil nog wat gaan shoppen, wat saree's voor ons dames en een paar souvenirs. Nu zijn we weer op de kamer, de kids zijn lekker aan 't spelen en ik ga zo de koffers inpakken, dan nog een happie eten en om 21.00 uur worden we door Sunil opgehaald om naar 't vliegveld te gaan. We vertrekken om 01.00 uur en we landen om 6.00 uur (jullie tijd) in Frankfurt, zodat we misschien om een uur of 11 of 12 weer in Wijchen zullen zijn..... Misschien heb ik nog tijd voor een berichtje, anders vanuit Wijchen!!!!!!!!!!!

• 23 Juni 2009 - 12:17

Ingrid:

Alvast een goede reis naar huis!

Ingrid, Guus, Saumya, Shirantha en Renu

• 23 Juni 2009 - 12:36

Unit 2:

hallo mansi en manav!
    Wouw wat een mooie foto's allemaal!
    Een fijne terugreis en we hopen jullie snel weer te zien!

Groetjes van ons allemaal!

• 23 Juni 2009 - 13:34

Sylvia:

Goede reis en tot morgen!
    Ben erg benieuwd naar jullie.
    Lieve groetjes,
    Sylvia

• 23 Juni 2009 - 16:37

Joke:

Goeie reis voor jullie en tot heel gauw!

Liefs Joke

• 23 Juni 2009 - 17:42

Jannie En Jeroen:

Hoi,hoi.
    Beetje te laat want jullie zitten inmiddels al in het vliegtuig naar nederland, hoop dat jullie een goeie vlucht hebben dikke kus en tot gauw! Jannie en Jeroen xx

• 23 Juni 2009 - 18:51

Lisette:

Als alles goed gaat dan krijg je dit bericht pas in Wijchen. Ik heb net de laatste dagen van je blog gelezen, ik moest wat inhalen. Wat een verhalen zullen M&M hebben als ze weer thuis zijn. Wij hopen dat als jullie dit lezen, jullie een voorspoedige reis achter de rug hebben en nu de kans hebben om eindelijk bij te komen van alle belevenissen. Wij wensen Radhika heel veel succes met haar nieuwe leven. Welkom thuis familie De Hoop!

Dikke kus,

Lisette en mijn mannen.

• 23 Juni 2009 - 20:57

Wil En Wink:

goede vlucht
    neem het geluk mee naar wijchen.
    we komen snel kijken

• 23 Juni 2009 - 21:23

Dike:

Fijn dat jullie eraan komen!
    Vándaag jullie fotos op het grote scherm van het smartbord aan klas laten zien....veeel kinderen weten nog precies wie mansi en manav zijn en reageerden zo leuk!
    Gelijk kwamen gelijk allerlei vragen over adoptie, dat snap je wel!
    Eerst thuis maar even tot rust komen met elkaar.
    We mailen of bellen eerst wel even om jullie wat tijd te geven.
    Dike

• 23 Juni 2009 - 21:47

Ellen:

als jullie dit berichtje lezen is het welkom thuis hoop dat de reis net zo goed verloopt als de heenreis xxx

• 19 Juni 2020 - 22:49

Marja En René :

Het is inmiddels al 11 jaar geleden dat ons mooie meisje naar Wijchen kwam .
    Ze is een superlieve altijd vrolijke meid geworden .
    Lieve knuffels Marja