WEER THUIS - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu WEER THUIS - Reisverslag uit Wijchen, Nederland van Radhika Hoop - WaarBenJij.nu

WEER THUIS

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Radhika

25 Juni 2009 | Nederland, Wijchen

Na een vrij rustige vlucht, terug naar Frankfurt (alleen het eerste halfuurtje wat last van turbulentie!)
die wonderbaarlijk goed is verlopen, zijn we weer thuis; Radhika viel al om 0.45 in het vliegtuig in slaap(vertrek 1.15 u) uurtje of 6 later werd ze wakker!! De landing vcnd xe ook niet eng!

We werden HEEEEEEEEEEEEEL lief ontvangen, door familie en vrienden!

IEDEREEN SUPER BEDANKT VOOR DE LIEVE KAARTJES, MEELEVENDE E-MAILS, BLOEMEN EN KADOOTJES! HET IS ZOOOOOOOOOO FIJN TE WETEN DAT ER ZO VEEL MENSEN MET ONS MEELEVEN!!!!!!

B E D A N K T

Mijn ogen vallen dicht , tot morgen..........

Radhika

Radhika is een meisje van net drie en woont in een kindertehuis in Mumbai (India), in oktober vorig jaar hebben we gehoord dat we haar mogen adopteren!! We denken in mei 2009 haar te mogen ophalen... Het wachten is begonnen.. Onze tweeling, Mansi en Manav, die ook uit Mumbai komen, kunnen ook bijna niet wachten!!!

Actief sinds 25 Jan. 2009